Rian Holleman

Eigenaresse
Hoi, mijn naam is Rian Holleman. Ik wist al jong dat ik kapster wilde worden, ik was altijd al meer geinteresseerd in creatief bezig zijn dan in alleen maar leren. In 1993 ben ik als kapster in Grave begonnen op een zolderkamertje aan de Rogstraat. Na een paar keer verhuizen ben ik nu gevestigd als Haarstudio Rian aan de Klinkerstraat in Grave. Ik kan wel zeggen dat de kapsalon mijn passie en hobby is. Wil je meer weten? Kom dan eens langs! Ik praat graag bij tijdens een behandeling. Graag tot ziens!

Opleiding:

Sharon de Borst

Kapper
Hoi, ik ben Sharon en woon in Zeeland. Van jongs af aan wilde ik het kappersvak al in, zo gek is dat niet als je weet dat mijn twee oma’s ook kapster zijn geweest en dus mijn “grote” voorbeeld waren. Mijn opleiding heb ik genoten op het Koning Willem 1 college te den Bosch. Inmiddels werk ik alweer bijna 9 jaar bij Rian, waarvan de eerste 3 jaar stage. Ik werk met leuke collega’s en heb het goed na m’n zin.

Opleiding: Koning Willem I - Den Bosch

Jiske Hendriks

Kapper
 Hallo, ik ben Jiske en Woon in Reek. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Haarstudio Rian. Hiervan heb ik eerst 3 jaar de opleiding gevolgd in Nijmegen. Ik heb het erg goed naar mijn zin en heb leuke collega’s, dus zit hier echt op mijn plek. Het leuke aan het kappersvak is dat er veel afwisseling in het werk is, dus saai wordt het niet. Naast het Kappersvak doe ik aan voetbal en zit op streetdance. 

Opleiding: Kappersopleiding - ROC Nijmegen