Rian Holleman

Eigenaresse
Hoi, mijn naam is Rian Holleman. Ik wist al jong dat ik kapster wilde worden, ik was altijd al meer geinteresseerd in creatief bezig zijn dan in alleen maar leren. In 1993 ben ik als kapster in Grave begonnen op een zolderkamertje aan de Rogstraat. Na een paar keer verhuizen ben ik nu gevestigd als Haarstudio Rian aan de Klinkerstraat in Grave. Ik kan wel zeggen dat de kapsalon mijn passie en hobby is. Wil je meer weten? Kom dan eens langs! Ik praat graag bij tijdens een behandeling. Graag tot ziens!

Opleiding:

Anne van Haren

Kapper
Mijn naam is Anne van Haren uit Balgoij. Sinds 2018 ben ik hier werkzaam en ik heb de opleiding gevolgd op het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Wat ik leuk vind aan mijn vak is, dat ik de mensen met een mooi en tevreden kapsel naar buiten kan laten gaan! Graag zie ik je in het salon, tot snel!

Opleiding: Koning Willem I - Den Bosch

Jiske Hendriks

Kapper
 Hallo, ik ben Jiske en Woon in Velp. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Haarstudio Rian. Hiervan heb ik eerst 3 jaar de opleiding gevolgd in Nijmegen. Ik heb het erg goed naar mijn zin en heb leuke collega’s, dus zit hier echt op mijn plek. Het leuke aan het kappersvak is dat er veel afwisseling in het werk is, dus saai wordt het niet.

Opleiding: Kappersopleiding - ROC Nijmegen

Lani Litjes

Kapper
Mijn naam is Lani Litjes, ben hier werkzaam sinds 2021 en kom uit grave. Ik heb hier de opleiding gevolgd en vindt het leuk om wat afwisseling te hebben in mijn werk. Ook sta ik open om nieuwe dingen te leren.

Opleiding: Koning Willem I - Den Bosch

Rian Pepers

Hoi ik ben Rian pepers, volg de opleiding bij Haarstudio rian zit op de kappersopleiding. Leer veel en sta open om nog veel meer te leren.

Joni Hammen

Hoi, mijn naam is Joni Hammen en woon in Balgoy. Ik zit op het Roc Nijmegen en ik volg hier de kappersopleiding. Momenteel loop ik stage bij haarstudio Rian en mag hier al veel dingen doen. Ik vind het leuk dat ik de kans krijg om veel nieuwe dingen te leren.